Home Projecten GRISWin GRISNews nummer 28
GRISNews nummer 28 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jo Hoen   
zondag, 31 augustus 2008 10:04

Redactie: Jo Hoen, Wilhelminastraat 16/27, 6131 KN Sittard
Tel. 046-4373876

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
File 028 d.d. 31 augustus 2008

Bijeenkomst van 17 september

Deze Grisnews is bedoeld als een herinnering aan onze vrijwilligers-bijeenkomst op woensdag 17 september 2008 om 19.30 uur in Stein. Arie zal dan zijn nieuwe invoermodule demonstreren, die in elk geval bijzonder geschikt is voor diegenen die correctiewerk gaan verrichten omdat er meer mogelijkheden tot het opnemen van bijzonderheden zijn aangebracht. We zullen die avond bespre­ken hoe we dit programma gaan distribueren.

Reorganisatie administratie GRISWIN
Het is me tot op heden niet gelukt de administratie op orde te krijgen. Ik tast in het duister over de actieve vrijwilligers, waar die mee bezig zijn en of ze nog kopieën van kerkelijke registers in hun bezit hebben. Ik ga nu in de komende weken iedereen individueel benaderen met vragen over deze onderwerpen. Als iemand graag wil weten, hoe hij bij ons geregistreerd staat en wat hij volgens ons inmiddels heeft ingevoerd, kan hij dat kenbaar maken, dan sturen we hem een uittreksel uit ons invoerdersbestand.

Internetwebsite GENDAWIN.
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de website voor Internet. We verwachten dat voor het eind van het jaar een eerste versie “de lucht in” kan. Er moeten uiteraard nog een aantal technische en organisatorische problemen opgelost worden. We houden u op de hoogte. Zie ook onze website www.lggi.nl.

Ligging van ons pand
De Kruisstraat in Stein kruist de De Halstraat, waaraan de school ligt waarin het vroegere lokaal van SGM zich bevond. Vanaf de rotonde bij het winkelcentrum richting Meers, de derde straat rechts. Parkeren kan eventueel bij het winkelcentrum. Verder kan het aan de Gasthuisstraat. Dit is een parkeerplaats aan de Valderenstraat. Verder is parkeren mogelijk op de hoek Schuttekleef - Kruis­straat. We delen het pand met BO-TEK.

Vanaf het station Sittard vertrekt ongeveer elk half uur een bus naar het winkelcentrum in Stein. Daarvandaan is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar Kruisstraat 15, via bovenstaande route.

Dit is maar een korte GRISNEWS.Als er meer nieuws, komt een uitgebreidere.